Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mărțișoare pe portativ“, în așteptarea visătorului Don Quijote

ro

04 Mar, 2017 00:00 2564 Marime text
Se anunță un weekend de neuitat, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, cu muzică, dans și... mărțișoare pe portativ și în pași de dans.
 
Nu vă sfiiți, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, veniți la... „Mărțișoare pe portativ“. Sub acest generic, soliștii, orchestra și corul Teatrului „Oleg Danovski“ vor celebra venirea primăverii, sâmbătă, de la ora 19.00, sub bagheta maestrului Gheorghe Stanciu. Invitați speciali: soprana olandeză Gabrielle Mouhlen, care în prezent trăiește în Italia, și baritonul constănțean Ionuţ Pascu din... Bucureşti, cu o frumoasă carieră pe scenele internațională. Alături de ei se vor afla îndrăgiții și aplaudații artiști ai scenei lirice tomitane: Elena Rotari, Laura Eftimie, Stela Sîrbu, Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache, Răzvan SăraruDoru Iftene și Marius Eftimie. 
 
Seara de duminică îi este rezervată visătorului hidalgo Don Quijote, care, călare pe Rocinante, și însoțit de credinciosul său scutier, Sancho Panza, va porni în căutarea Dulcineei și va lupta cu morile de vânt pentru a-și îndeplini visul. Soliştii serii vor fi: Jin Mizutani - debut, Ayaka Kishi - debut, Amalia MîndruţiuMayu TakahashiBogdan BîrsănescuKeito Shimomura și Ştefan Răuţ. Spectacolul de balet „Don Quijote“, pe muzica lui Ludwig Minkus, are la bază coregrafia clasică a lui Marius Petipa, fiind montat pentru scena tomitană de Mihai Babușka.
 
Sursă foto: Facebook (Teatrul „Oleg Danovski“)

Citeşte şi:

14 evenimente muzicale şi coregrafice în luna lui Mărţişor
Teatrul „Oleg Danovski“ trece la programul de primăvară!


Vești grozave
„Mărțișoare” de la Teatrul „Oleg Danovski” - copiii au reducere la bilete, iar persoanele cu dizabilități au intrare liberă


Teatrul „Oleg Danovski“ scoate la vânzare „Pachetele Mărțișorului“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii