Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magda Catone și Claudiu Bleonț, într-un spectacol la Jupiter

ro

09 Jul, 2015 13:57 1596 Marime text
Un bărbat și mai multe femei” este spectacolul cel mai bine vândut la Teatrul de Vară Jupiter, daorită interpretării magistrale și impecabile a Magdei Catone și a lui Claudiu Bleonț. Drept pentru care, și în această stagiune, cei care nu au reușit să vizioneze piesa anul trecut, o pot face în următoarele două luni la Jupiter.

„Piesa este o comedie estivală, deloc romantică, dar ușor acidă, despre relațiile dintre bărbați și femei. Acțiunea piesei este foarte simplă: personajul masculin principal, Claudiu Bleonț, întâlnește, în demersurile sale de a obține un document oficial, diferite tipologii feminine, cu care este forțat să se înțeleagă. Interacțiunea dintre el și celelalte personaje este una obositoare, lucru care îl forțează cumva să se preschimbe într-un personaj de forță”, se precizează pe site-ul eatruldevarajupiter.ro.
 
Spectacolul va avea loc pe 10 iulie, de la ora 21.00. Biletele costă 20 de lei şi se pot achiziţiona de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter, între orele 16.00-22.00, sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii