Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„La civil“, film inspirat din fapte reale, în premieră la Constanța

ro

27 Oct, 2021 11:53 2602 Marime text
  • Filmul este inspirat din fapte reale, fiind rezultatul mai multor ani de cercetări ample întreprinse de Teodora Ana Mihai în colaborare cu scriitorul mexican Habacuc Antonio de Rosario. 
Vineri este ziua filmelor europene la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, iar săptămâna aceasta rulează în premieră La civil, un film de Teodora Ana Mihai.

Cu premiera mondială în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, unde a primit Prix de l’Audace în cadrul secțiunii Un Certain Regard, lungmetrajul este o dramă captivantă, cu un mesaj puternic.

Iată comunicatul oficial pus la dispoziție de Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Vineri este ziua filmelor europene la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, iar săptămâna aceasta rulează în premieră La civil, un film de Teodora Ana Mihai. Cu premiera mondială în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, unde a primit Prix de l’Audace în cadrul secțiunii Un Certain Regard, lungmetrajul este o dramă captivantă, cu un mesaj puternic.

Filmul este inspirat din fapte reale, fiind rezultatul mai multor ani de cercetări ample întreprinse de Teodora Ana Mihai în colaborare cu scriitorul mexican Habacuc Antonio de Rosario. La civil spune povestea lui Cielo, o mamă care își caută fiica răpită de membrii unui cartel de droguri. Cum autoritățile nu reușesc să o ajute, Cielo ia lucrurile în propriile mâini și se transformă treptat din casnică în activistă. Coproducția belgiano-româno-mexicană a fost turnată în 2020, în plină pandemie, în Mexic.

Așadar vineri, 29 octombrie, de la ora 16:40, vă așteptăm la premiera filmului La civil!

Biletele le găsiți pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand, nr.56 înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii