Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitație la vernisaj. iNstantes Festival de Fotografia de Avintes revine la Constanța. Expoziția se desfășoară simultan în trei țări

ro

12 Feb, 2018 07:21 4279 Marime text
iNstantes Festival Internaţional de Fotografie de Avintes organizează vernisajul expoziţiei, vineri 16 februarie 2018, începând cu orele 17:00, la Muzeul de Artă Constanţa situat pe bulevardul Tomis 82-84.
 
Potrivit organizatorilor, iNstantes Festival de Fotografia de Avintes este la a 5-a ediţie şi se desfăşoară anul acesta simultan în 3 ţări: Portugalia, România (Constanța) și Brazilia. Îu Constanţa, Festivalul iNstantes reuneşte 26 de expoziţii personale și de grup, în 5 locaţii, în care vor expune 24 de fotografi cu largă recunoaștere internaţională, deținători de numeroase premii şi medalii, veniţi din 13 ţări.
 
La vernisaj vizitatorii vor avea plăcerea de a se întâlni cu o mare parte dintre artiştii fotografi expozanţi, sosiţi din toate colţurile României, dar şi din străinătate ( SUA, Franţa, Belgia, Grecia, Slovenia) pentru celebrarea acestui eveniment.
 
Lucrările vor fi expuse în perioada 16 februarie — 16 matlie 2018, în Muzeul de Artă din Constanţa în Biblioteca Judeţeană "loan N. Roman" Teatrul Naţional de Operă Şi Balet "Oleg Danovski” precum în cel mai inedit bistro & galerie din oraş, Arterria aflat în Piaţa Ovidiu pe str. Mircea cel Bătrân nr 5
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii