Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenţia iubitorilor de carte! Mihaela Burlacu lansează, în weekend, „Cerul meu arcturian”

ro

16 Jun, 2016 18:04 3085 Marime text
Inclusă în antologii de cultură și artă, laureată la festivaluri de literatură din țară și străinătate, Mihaela Burlacu revine după patru ani de la ultima apariție editorială, în atenția iubitorilor de carte cu nouă creație: „Cerul meu arcturian”.
 
Duminica aceasta, de la ora 15.00, la Clubul Artelor “Solteris”, ce își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, va avea loc lansarea cărții “Cerul meu arcturian” al prozatoarei Mihaela Burlacu.  Cartea va fi prezentată de scriitoarea Emilia Dabu, membră U.S.R.- președintele Clubului Artelor “Solteris” alături de colegii scriitori de la Mangalia: Dora Alina Romanescu membră U.S.R., George Șerban, Loredana Ionela Toader, Ana Ardeleanu, Naum Liana, Adina Lozinschi, Marius Robert Dincă.
 
Autoarea Mihaela Burlacu a mai publicat cărțile: “Te iubesc e prea puțin” (premiul de debut U.S.R. Filiala Dobrogea), “Rugăți-vă pentru îngerii ascunși”, “Decalogul tăcerilor albastre”, “O vară de necuprins”, “Simfonie pentru ciulini”.
 
Volumul este alcătuit din nouă povestiri: „Femeia aisberg”,  „În abisul cerului”, „Ploaia”, „Lebăda”, „O rază de soare infinită”, „ Cea mai fericită femeie din lume”, „Cu aripile deschise la marginea mării”, „Cerul meu arcturian”, „Nigeria – Lagos” si sunt titluri din această carte scrisă cu har, talent, patimă, credință, profesionalism de Mihaela Burlacu.
 
Pentru prozele „ Ploaia” și  „Cea mai fericită femeie din lume” cuprinse  în acest volum, scriitoarea Mihaela Burlacu a luat premiul de creație „Naji Naaman”  devenind membru pe viață al Casei Regale de creație „Naji Naaman” din Liban.
 
Tinerii talentați de la Teatrul pentru Copii „Magic” vor prezenta fragmente din prozele preferate. Microrecitalul de pian susținut de prof. Adina Lozinschi și cel de chitară susținut de cantautorul George Șerban vor face clipa verii mai frumoasă, iar noua lansare de carte mai luminoasă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii