Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe Festivalul Mamaia Copiilor, ediţie de majorat, în Piaţetele Perla şi Cazino!

ro

10 Jul, 2018 00:00 1880 Marime text

Finaliştii preselecţiilor, desfăşurate în toată ţara, vor petrece o săptămână la mare, pentru a concura în etapa finală a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor, la secţiile Creaţie, Interpretare şi Show.
 
Organizatorii ediţiei aflate la majorat sunt: Asociaţia Culturală „Mamaia Copiilor”, Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, Televiziunea Română, Radio România Regional, Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa.
 
Anul acesta, prin sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, Festivalul „Mamaia Copiilor“ se va desfăşura în Mamaia, pe scena din Piaţeta Cazino şi pe cea din Piaţeta Perla.
Directorul festivalului, Liviu Manolache„Suntem încântaţi de sprijinul acordat de Primăria Constanţa pentru relocarea festivalului în staţiunea Mamaia, acolo unde acesta a luat naştere. Mulţumim TVR pentru acceptarea invitaţiei noastre de a transmite live concursul. Astfel, Mamaia Copiilor îşi recapătă faima de altă dată. Mai ales în acest an, odată cu împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, vrem să arătăm întregii ţări aceşti copii deosebit de talentaţi. Le doresc mult succes!“

Programul secţiunilor 

Concurenţii vor avea alocate repetiţii pentru pregătirea spectacolului, iar concursul se va desfăşura de la ora 20, astfel:
Marţi, 10 iulie: grupele de vârstă 4-6 ani şi 10-12 ani (Secţiunea Interpretare)
 
Miercuri, 11 iulie pentru grupele de vârstă 7-9 ani şi 13-15 ani (Secţiunea Interpretare)
 
Joi, 12 iulie pentru grupele de vârstă 13-15 ani şi 16-17 ani (Secţiunea Interpretare) şi Secţiunea Show
 
Vineri, 13 iulie - Secţiunea de Creaţie
 
Sâmbătă, 14 iulie, de la ora 21.00, va avea loc Gala Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor 2018.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii