Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Gaițele” bucureștene, pe scena Casei de Cultură din Constanța

ro

05 Mar, 2020 00:00 4068 Marime text

După ce iubitorii de teatru au putut urmări, luna trecută, pe scena Teatrului de Stat, celebrul spectacol după Alexandru Kirițescu, în varianta regizată de Lucian Iancu, iată că „Gaițele” revin pe scena Casei de Cultură, în această seară, de la ora 19, într-o distribuție de zile mari: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Hărăbor, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fătu, Ioana Ancea, Doina Teodoru, Ionuț Cioda, Cosmina Dobrotă, Andreea Chirițescu, Mariangela Coldea.
 
Creatorii spectacolului ne asigură că vom putea descifra, ca printr-o lentilă deformată, modul în care trăim, iubim și mai ales felul în care ne chinuim (unul pe altul). „Poate vă veți amuza, poate vă veți speria, poate chiar veți acuza, dar sigur vă veți distra!”, arată organizatorii.
 
Regia spectacolului bucureștean, care se bucură de un text de mare forță dramatică, îi aparține lui Gelu Colceag, iar scenografia este semnată de Imelda Manu. S-au ocupat de costume Ioana Colceag și Geanina Punkisti, în timp ce luminile au fost asigurate de George Jipa.
 
Citește și:
 
„Gaiţele”, cu replici savuroase şi bârfe suculente, pe scena Teatrului de Stat Constanţa

Farsă cu amanți și încurcături romantice, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii