Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Frozen, regatul înghețat“, un spectacol magic, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța

ro

02 Dec, 2019 00:00 2995 Marime text

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța veți putea asista vineri, 6 decembrie, începând cu ora 17:30, la spectacolul-eveniment „Frozen, regatul înghețat”.
 
Theater du Soleil Entertainment și echipa music-hall-ului “Frozen, Regatul Înghețat” promit spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici, cât și de cei mari. După numeroase reprezentații de succes, spectacolul revine la Constanța, cu o surpriză de Moș Nicolae.

Este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe spectatori într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff, Olaf și multe altele.

În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul), Adi Câmpurean, Johnny Bădulescu, Hany Derbas, Sabrina Diacov, Adina Răducan, Diana Iorgu, Gabi Ciocan, Pisaltu Maria Magdalena, Daniel Bițescu, Doru Ben și Ionela Andreea Buzatu.
 
Potrivit organizatorilor, „va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt: copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?”

Decorurile sunt inovative, folosindu-se tehnica de proiecție high-tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.
Regia spectacolului îi aparține Elenei Nicolau, pe un scenariu de Zully Mustafa, compozitor fiind Nicolae Caragea (Rep. Moldova). Coregrafia este semnată de Momo Sanno, scenografia de Ovidiu Pascal, iar concepția costumelor îi aparține Geaninei Punkoști.
 
Citește și:

Musicalul „Frozen - Regatul Îngheţat”, un maraton de două ore

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii