Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminica aceasta Spectacol umanitar pentru Maria Lupu. Haideți să arătăm că ne pasă!

ro

17 Feb, 2018 23:22 2813 Marime text

Actrița Maria Lupu Vasilescu de la Teatrul de Stat Constanța are nevoie de în continuare, de gândurile bune materializate în gesturi mici, care pot face diferența. Fiecare după puterile sale  poate să o ajute pe Maria donând o sumă de cât de mică pentru acoperi costurile operației de embolizare a anevrismului care i-a fost identificat.

În acest moment, actrița se află internată la o clinică privată. Anevrismul care i s-a descoperit recent nu a putut fi operat clasic, singura posibilitate fiind embolizarea sa. Intervenția nu s-a putut face decât la o clinică privată, iar costurile au fost pe măsura complicației: 20.000 de euro.

„Operația a reușit, însă draga noastră actriță încă mai are nevoie de ajutorul nostru material pentru strângerea întregii sume!“, spun tinerii săi colegi care o susțin prin organizarea unui spectacol caritabile la localul „La Taclale“.

Spectacolul umanitar se numește „Dragostea-i mare“, după Ion Băieșu și este programat în această duminică, de la ora 20.00. În distribuția se află Ana-Maria Ștefan (Tanța) și Andrei Cantaragiu (Costel), regia aparținându-i celui din urmă.

Intrarea este liberă, iar la final publicul poate face donații. Din dragoste pentru Maria.

Sursă foto: Facebook

Citește și:

Apel disperat pe Facebook. O cunoscută actriță din Constanța are nevoie de ajutor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii