Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Don Quijote vă așteaptă să-l urmați în lupta cu morile de vânt

ro

05 Feb, 2017 13:05 2069 Marime text
Se anunță o seară de poveste, în această duminică, începând cu ora 18.30, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, în compania visătorului hidalgo Don Quijote de la Mancha și a devotatului său scutier Sancho Panza.

În căutarea fericirii, care poartă chipul frumoasei Dulcineea din Toboso, cei doi idealiști vor poposi în luminoasa piață a Sevillei unde vor împărți dreptatea în numele iubirii.

Spectacolul de balet „Don Quijote“, pe muzica lui Ludwig Minkus și în coregrafia lui Mihai Babușka, după coregrafia clasică a lui Marius Petipa, îi va avea ca soliști pe: Nozomi Miura, Shigeyuki Kondo - debut, Bogdan Bîrsănescu, Amalia Mîndruţiu, Keito Shimomura, Ştefan Răuţ, Mihai Pâslaru și Cecilia Ursul. Scenografia spectacolului este semnată de Adriana Urmuzescu.

Biletele pentru acest spectacol se găsesc în vânzare la sediul Teatrului „Oleg Danovski” la prețuri de 25, 30 și 40 de lei, în funcție de dispunerea locurilor în sală. Elevii și studenții în grup organizat vor plăti pe un tichet 15 lei, iar pensionarii - 20 de lei.


Sursă foto: Facebook (Teatrul „Oleg Danovski“)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii