Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Colegiului Naţional de Artă Regina Maria, Doiniţa Mitrică, şi-a lansat cartea „Repetiţie cu cântec“

ro

12 May, 2017 00:00 3310 Marime text
Prof. Doiniţa Mitrică, director al Colegiului Naţional de Artă „Regina Maria“ Constanţa, şi-a lansat, ieri, în aula Bibliotecii Judeţene „Ioan N. Roman“, volumul „Repetiţie cu cântec“.
 
Editura Sfântul Ierarh Nicolae a publicat în anul 2016 cea de-a treia carte a profesoarei, carte dedicată „celor care m-au inspirat cu o rază de soare“. Volumul, ce poartă subtitlul „Antologie nouă şi veche“, cuprinde atât texte reeditate din primele două volume ale autoarei, cât şi articole publicate în urma participării la diferite conferinţe, simpozioane sau concursuri, alături de texte care văd lumina tiparului pentru prima dată.
 
Evenimentul editorial, la care au participat profesori şi elevi, a început cu un moment artistic pregătit de elevii de la specializarea Muzică, care au prezentat piese din repertoriul muzicii clasice.
 
„Scriu poezii de la vârsta de şapte ani, primul text fiind dedicat unei furtuni din luna februarie, care era un eveniment total neobişnuit pentru mine. Am în lucru şi alte lucrări, iar pentru că îmi place ideea aceasta de plachetă, am tehnoredactat pentru editură inclusiv formatul, introducând mai multe texte diferite care definesc preocupările mele din ultimii ani“, a declarat prof. Doiniţa Mitrică, director al Colegiului Naţional de Artă „Regina Maria“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii