Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce personaje de poveste vă veţi întâlni duminică la Constanţa? Dar săptămâna viitoare?

ro

28 Jan, 2017 00:00 2074 Marime text
La final de săptămână, prichindeii, însoţiţi de părinţi sau bunici, sunt aşteptaţi în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare“ pentru a se întâlni cu personaje de poveste. 
 
Pentru cei mai exigenţi dintre spectatori, duminică, de la ora 11.00, se va deschide... „Punguţa cu doi bani“, prilej pentru cei mici de a păşi în universul lui Ion Creangă pe urmele voinicului şi isteţului cocoş din poveste. Regia şi scenariul acestui spectacol sunt semnate de Cristian Mitescu, iar scenografia este creaţia Eugeniei Tărăşescu-Jianu. La această întâlnire de pomină, plină de poveţe, sunt aşteptaţi picii cu vârste cuprinse între trei şi zece ani.
 
Săptămâna viitoare, micuţii vor face „O călătorie cu surpriză“. „Îmbarcarea“ spre universul fanteziei se va face joi şi vineri, de la ora 10.00. Acest spectacol interactiv, creat de Aneta Forna Christu, artist premiat de Uniunea Teatrală din România, este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între trei şi zece ani.
 
Duminică, de la ora 11.00, prichindeii vor urmări povestea Spărgătorului de Nuci, pusă în scenă de Mihai Constantin Ranin, la spectacol fiind aşteptaţi tot pici de la trei la zece ani.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii