Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corina Apostoleanu îşi sărbătoreşte ziua de naştere

ro

13 Apr, 2017 14:39 4011 Marime text
Astăzi, 13 aprilie, atenţia se îndreaptă spre directorul Bibliotecii Județene Constanța „Ioan N. Roman”. Corina Apostoleanu se află la ceas aniversar.
 
A absolvit, în 1986, Facultatea de Litere, Secţia Română - Engleză din cadrul Universităţii Craiova. Are studii post-universitare în biblioteconomie şi ştiinţele informării şi, de asemenea, un doctorat în biblioteconomie. De-a lungul timpului, a participat la sesiuni de comunicări ştiinţifice şi a publicat în revistele Tomis, Exponto, Agora.

Amintim că, în luna februarie, s-a finalizat evaluarea anuală a managementului directorului Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman“ Constanţa. Corina Apostoleanu a primit 9,80 la analiza raportului de activitate şi 10 la susţinerea raportului, nota finală fiind 9,9. De asemenea, în octombrie 2015, Consiliul Judeţean Constanţa anunţa rezultatul concursului  pentru ocuparea postului de director de la Biblioteca Județeană „I.N.Roman” Constanța. La cele două etape ale concursului: proiecte de management şi proba interviu, Corina Apostoleanu a fost notată cu nota 10.


Sursa foto: Facebook / Corina Apostoleanu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii