Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantiana Se întâmplă lucruri bune pentru patrimoniul istoric din Constanța!

ro

23 May, 2022 17:27 2586 Marime text
Constantiana, foto: facebook/ConstantianaÎn perioada 16-18 mai, în cadrul proiectului Constantiana, marcă a ONG-ului VERDE URBAN, am găzduit la Constanța vizita experților Asociației RehabiMed din Barcelona, Spania, asociație ce are o vastă experiență internațională în regenerarea urbană a centrelor istorice.

Potrivit Constantiana, pe parcursul celor trei zile de lucru a fost consultată o echipă multidisciplinară de specialiști, alături de care am conturat un tablou ce cuprinde complexitatea problemelor centrului nostru istoric.

Au avut loc vizite în Peninsulă, precum și în cadrul instituțiilor de cultură, s-a discutat despre proiectele publice aflate în derulare, cât și despre inițiativele societății civile, foarte prezente în ultimul timp în spațiul public. Totodată, aceste discuții au avut un caracter constructiv, ghidate de sfaturile experților internaționali, discuții orientate către potențiale soluții pentru viitor, ce au creat astfel premisele unor viitoare acțiuni benefice pentru oraș.

RehabiMed Constantiana: https://bit.ly/3PBJ3tB
Foto credit: #AlexandruSamson
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii