Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Cultură Constanţa prezintă un nou show de excepţie. Fuego sărbătoreşte 25 de ani de carieră

ro

08 Mar, 2019 00:00 2959 Marime text
Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa continuă seria spectacolelor dedicate femeii printr-un concert Fuego, care va avea loc pe data de 21 martie 2019.
 
„Dragii mei, luna martie vine cu surprize și cu un turneu cu totul special pentru mine! Celebrez alături de voi, într-o mare sărbătoare, 25 de ani de carieră pe scena muzicală românească. Pregătesc, alături de band-ul meu, două ore speciale, cu șlagăre, cu melodii noi și vechi din repertoriul meu, cu emoții și multă voie bună. Întâmpinăm primăvara cum se cuvine și vă arăt de ce mi-s dragi profesia aceasta, muzica, prietenii, țara. Spectacolul poartă un titlu sugestiv - „Drag de România Mea!”, exact ca emisiunea mea săptămânală de pe TVR 2, de duminică, de la ora 15.00. Va fi o adevărată feerie și vă garantez clipe de neuitat, cu melodii de suflet și mult romantism, așa cum îmi stă mie bine!", a transmis Fuego pentru fanii săi.
 
Ora de începere a programului este 19:00, iar preţul biletelor este de 70 şi 80 de lei. Până la concertul artistului, constănţenii pot alege un spectacol unic cu Tudor Gheorghe, pe 8 martie, piesa „Un bărbat pentru Sara“, pe 11 martie, spectacolul „Şatra“ al Teatrului din Moscova, pe 16 martie, şi piesa „Cum se face - Funeraliile Doamnei Pompoiu“, pe 20 martie.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii