Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea „Polifoniile sinelui” a prozatorului Ovidiu Dunăreanu, lansată la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

ro

21 Sep, 2021 12:02 2017 Marime text
  • Evenimentul face parte dintr-o serie de lansări de carte care vor avea loc pe tot parcursul anului, în Aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța, promovând atât autorii Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, cât și autori prestigioși din țară.

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, cu sediul pe str. Mircea cel Bătrân, nr. 104 A, organizează Miercuri, 22 septembrie 2021, ora 1700, în Aula Bibliotecii lansarea de carte „Polifoniile sinelui”, publicistică (Ex Ponto, 2021) a prozatorului Ovidiu Dunăreanu, membru al Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România.

„Redactorul-șef al celei mai importante reviste literare dobrogene, „Ex Ponto”, director literar al Editurii Ex Ponto, Ovidiu Dunăreanu este unul dintre prozatorii emblematici pentru literatura dobrogeană. Romanul său, „Lumina îndepărtată a fluviului”, reprezintă un manual literar de identitate dobrogeană, în ceea ce are mai reprezentativ, mai profund, mai sensibil acest teritoriu de o frumusețe aparte. Volumul de față adună activitatea publicistică a scriitorului, prezența sa în agora, în spațiul de discuție a ideilor literare, dar și a unei problematici mai vaste. Duhul prozatorului plutește peste acest volum, reflecția sa se încarcă de propria sa experiență de viață într-o relație armonioasă cu experiența literară, în măsură să lumineze o lume, o epocă, o literatură“ - au precizat reprezentanții Bibliotecii Județene Constanța.


Cartea va fi prezentată de Angelo Mitchievici, Corina Apostoleanu și Diana Dobrița Bîlea.

Prezentarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Evenimentul face parte dintr-o serie de lansări de carte care vor avea loc pe tot parcursul anului, în Aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța, promovând atât autorii Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, cât și autori prestigioși din țară.

Sursa foto: Biblioteca Județeană Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii