Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Papacostea, așa cum nu l-ați mai cunoscut! Bătăuș...

ro

15 Jan, 2017 00:00 8191 Marime text

Invitatul celei de-a zecea ediții a Atelierelor Revistei „Tomis” a fost vineri, 13 ianuarie, Bogdan Papacostea, cunoscut realizator de emisiuni dedicate cărților, care și-a etalat, în cadrul întâlnirii talentul de bătăuș, înarmat fiind cu imaginație și cuvinte menite să trezească fiori. Comportamentul său a stârnit scântei fiind supus unor discuții aprinse și prelungite cu tematică... apocaliptică. Cert este că fostul redactor-șef al revistei „Tomis” a trecut cu brio testul lecturii cu / în public, textul său stârnind interesul celor care l-au ascultat.

În cadrul evenimentului, care a avut loc în spațiul pus la dispoziție de magazinul Narcispoetica, moderatorul întâlnirii, redactorul-șef al revistei „Tomis”, Mircea Țuglea, a precizat că la cele zece ediții ale Atelierelor Revistei „Tomis”, eveniment cultural care a debutat în iulie 2016 - au participat 17 invitați dintre care 16 constănțeni.



Mircea Țuglea a adus în discuție și viitorul Atelierelor tomitane care au nevoie de finanțare publică pentru a continua.
 

 „În aceste luni cred că am demonstrat că ceva există la Constanța (...) Există autori. Scopul acestor ateliere ale revistei „Tomis” nu este acela de a-i descoperi pe acești autori și de a le promova scrierile. Aceste ateliere au fost gândite ca un fel de lecturi publice plătite, care să promoveze cultura dobrogeană, constănțeană. Nu o să le mai putem organiza până nu obținem o finanțare publică. Deocamdată stăm pe banii, pe... vinul prietenilor de la Narcispoetica. Urmează să vedem zilele acestea, dacă această finanțare publică va avea o finalitate”,  a conchis Țuglea.


Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii