Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Ar putea cânta pe cele mai mari scene ale lumii!" Patru de DA pentru George Iota, de 17 ani, din Tulcea, la Românii au talent

ro

10 Apr, 2021 03:27 4143 Marime text
  • Aseară, la emisiunea Românii au talent, de la Pro Tv, a fost, printre alții, George Iota, care i-a uimit cu vocea sa caldă pe cei patru jurați.
 

Florin Călinescu, primul dintre jurații care a intervenit în discuție, a a exclamat: „Extraordinar”, după care l-a întrebat pe Iota, tânărul de numai 17 ani, din Tulcea: „De unde, la 17 ani, pentru că văd tot felul de amețiți, de unde vine muzica asta, împotriva generației, ca și curent”


George Iota a atins un punct sensibil în sufletele juraților, cu o melodie emoționantă. "Ar putea cânta pe cele mai mari scene ale lumii!"

George nu cântă de foarte mult timp, însă s-a dedicat intens muzicii. Face canto de doi ani, însă ia și cursuri de pian de un an de zile. 

Muzica a avut-o în suflet tot timpul, însă timiditatea l-a ținut departe. Nu avea curajul să facă ceva în privința asta. A prins curaj în momentul în care a intrat la liceu. De atunci spune ca viața sa nu mai este la fel.

Nu știe de unde izvorăște acest talent; părinții nu au legătura cu lumea artelor. Mama este casnică, iar tata este inspector ITP.

Sursa foto: Captură video Românii au talent
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii