Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dublă lansare de carte Ana Barton şi Petronela Rotar se vor întâlni cu cititorii constănţeni

ro

11 May, 2015 09:03 2299 Marime text
Două lansări de carte vor avea loc la malul mării în cadrul aceluiaşi eveniment, care reuneşte două dintre cele mai apreciate scriitoare ale momentului. Aşadar, în acest weekend, Ana Barton şi Petronela Rotar se vor întâlni cu cititorii constănţeni. 
 
Evenimentul este programat în Librăria Cărturești din incinta mall-ului City Park, sâmbătă, 16 mai, de la ora 18.30. Ana Barton va prezenta cartea „Mamifer”, iar Petronela Rotar, cartea „Alive”. „Venim, Petronela şi cu mine, să lansăm la apă «Alive» şi «Mamifer», două cărţi-surori, aşa cum şi noi două suntem. N-avem acelaşi sânge, dar când sângele a fost de-ajuns iubirii dintre oameni?”, a scris Ana Barton pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.
 
Amfitrioană este Raluca Popescu, despre care Ana Barton spune că este „omul care ştie să te facă să te simţi acasă-n librăria ei”. În calitate de invitați, alături de Ana Barton şi Petronela Rotar, vor fi prezenţi Monixa Coroiu și Bogdan Papacostea.
 
Cele două scriitoare nu se află la prima întâlnire cu publicul de la malul mării. Ana Barton a lansat cartea „Prospect de femeie” la Constanţa, anul trecut, iar Petronela Rotar, prima ei carte, „O să mă ştii de undeva”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii