Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Amfiteatre culturale” pentru copii și tineret, oferite de Teatrul „Căluțul de mare”

ro

22 Jul, 2020 00:00 3240 Marime text

În perioada 25 iulie-30 august 2020, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” va organiza o serie de evenimente dedicate copiilor și nu numai, reunite sub genericul „Amfiteatru cultural”.
Este vorba de spectacole din repertoriul curent al Teatrului, prezentate în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 19:00, pe scena din zona Perla din Mamaia.
Proiectul este susținut de Consiliul Județean Constanța, iar spectacolele Teatrului „Căluțul de mare” se vor juca în condiții de maximă siguranță, in conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară a acestor activități în contextul pandemiei de Sars-Covid-19.

Astfel, sâmbătă, 25 iulie, ora 19, scena va aparține cunoscutei povești „Capra cu trei iezi”, un spectacol recomandat copiilor peste 3 ani, cu o durată de 55 minute. Regia este semnată de Gabriel Apostol, pe un scenariu de Cristian Pepino, scenografia Daniela Drăgulescu, iar muzica îi aparține lui Dan Bălan.
În distribuție: Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.

Duminică, 26 iulie, ora 19, micuții sunt invitați tot la o poveste de-a lui Ion Creangă, „Fata babei și fata moșneagului”, spectacol în regia și scenariul lui Daniel Stanciu. Scenografia poartă semnătura Deliei Cornelia Ioaniu, iar muzica este scrisă de Dan Bălan.

În distribuție: Rovena Paraschivoi/ Daniel Minciună, Ion Ciolan/ Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu/Tiberiu Roșu, Daniela Vlad, Grațian Prisacariu.

Sursa foto: Facebook/Teatrul Căluțul de mare 

Citește și:

Constanța Spectacolul „Matei, cel mai mare Gulliver”, premieră la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare”
https://www.ziuaconstanta.ro
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii