Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alături de Alessandro Monticelli și Claudio Pagone Constănțeanca Lelia Rus Pîrvan prezintă „Novas Formas“ la Castel di Sangro, în Italia

ro

13 Feb, 2018 00:00 2244 Marime text
Expoziția itinerantă de grafică „Forme Nuove“ / „Novas Formas“, care reunește lucrări ale constănțencei Lelia Rus Pîrvan și ale Grupului M&P, format din artiștii italieni Alessandro Monticelli și Claudio Pagone, va fi vernisată pe 15 februarie la Pinacoteca Patiniana din Castel di Sangro. 
 
La sfârșitul anului 2017, expoziția a fost deschisă la palatul Corvi - Zazzara, fiind organizată de Asociația socio-culturală „Ovidius“ din Sulmona, cu sprijinul CGIL Fillea, al ECSIA Social Org și al primăriei orașului gazdă, cu prilejul celor 2000 de ani de la moartea poetului latin exilat la Tomis, dar și al înfrățirii orașelor Ovidiu și Sulmona.
 
Lelia Rus Pîrvan, Alessandro Monticelli și Claudio Pagone nu sunt la prima întâlnire. Ei au mai expus împreună în urmă cu un deceniu, cu prilejul Festivalului Internațional de Artă și Cultură Contemporană „Ovidius“, organizat de revista „Tomis“.
 
Sursă foto: Lelia Rus Pîrvan
 
Citește și: 
 
Expoziție de grafică italo-română la Sulmona, cu participarea constănțencei Lelia Rus-Pîrvan (galerie foto)

Imagini de la eveniment. Doi artiști români, premiați în orașul natal al lui Ovidius, Sulmona (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii