Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenda de spectacole a Teatrului „Căluțul de mare”

ro

18 Jan, 2020 00:00 3085 Marime text
În această duminică (19 ianuarie), Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare” deschide stagiunea 2020 cu spectacolul „Califul barză”reprezentație ce va fi reluată marți, 21 ianuarie, de la ora 10.
 
Miercuri, 22 ianuarie, și joi, 23 ianuarie, de la ora 10, va fi prezentat spectacolul „Prinț și cerșetor” realizat în regia lui Cristian Mitescu, scenografia: Eugenia Tărăşescu-Jianu, muzica: Dan Bălan, coregrafia: Mihaela Lintzmaier. Distribuţie: Cristian Munteanu, Vlad Munteanu, Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Graţian Prisacariu, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Tiberiu Roşu.
 
„Visul unui cerşetor este împlinit, asta ar fi pe scurt povestea. În spectacolul nostru ne jucăm cu acest personaj și întoarcem un regat cu susul în jos. Un copil de cerșetor ajunge să fie rege dintr-o joacă. Jocurile, atunci când nu sunt controlate, pot fi periculoase. Poți ajunge rege indiferent de condiția socială, iar cerșetorului nostru i-au fost de folos lucrurile învățate, nu hainele pe care le purta sau familia în care s-a născut”, detaliază regizorul.
 
Spectacolul „Albă-ca-zăpada”, programat duminică, 26 ianuarie, de la ora 10, este o adaptare modernă, ușor parodică, după povestea cu același nume de Frații Grimm.Cu toate acestea, piesa nu se abate de la subiectul original, reușind să păstreze farmecul, inocența și misterul mult îndrăgit de copii. „Albă-ca-zăpada" - o combinație magică între oameni și păpuși, într-un decor feeric și inspirat, realizat de Daniela Drăgulescu, pe muzica antrenantă și adecvată compusă de Liviu Prossi și în stilul regizoral, deja cunoscut, filmic și cu mult umor al regizorului Bogdan Drăgulescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii