Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Română acordă un premiu special în finala competiției internaționale pentru tineret de comunicare a științei „FameLab“

ro

19 Jun, 2021 09:42 5709 Marime text
  • În finala competiției internaționale pentru tineret de comunicare a științei „FameLab“,  Academia Română acordă un premiu special.
  • FameLab urmărește să le ofere o voce pe scena globală pasionaților de știință care doresc să comunice rezultatele activității de cercetare către publicul larg, pentru a promova astfel înțelegerea și susținerea cercetării și a reduce decalajele în educația științifică.
Competiția, aflată la a 14-a ediție, este organizată în România de către British Council, instituție semnatară a unui parteneriat științific cu Academia Română.

Organizată în peste 20 de țări și cu o rețea de peste 10.000 de studenți, cercetători sau profesioniști în disciplinele Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică din universități, organizații și centre de cercetare din întreaga lume, FameLab urmărește să le ofere o voce pe scena globală pasionaților de știință care doresc să comunice rezultatele activității de cercetare către publicul larg, pentru a promova astfel înțelegerea și susținerea cercetării și a reduce decalajele în educația științifică.

Câștigătorul competiției va reprezenta România la Finala Internațională FameLab din toamnă, alături de campioni FameLab din peste 20 de țări!

În cadrul competiției se acordă și un premiu al publicului. Prin urmare, descoperiți cine sunt finaliștii și votați-vă favorita sau favoritul până la sfârșitul lunii iunie pe website-ul British Council, la adresa: https://www.britishcouncil.ro/famelab.

Sursa foto-text: Facebook/ Academia Română 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii