Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verificări pentru respectarea măsurilor anti-covid, în autobuzele CT BUS Constanța

ro

05 Oct, 2020 12:37 1381 Marime text


Sâmbătă, 3 octombrie 2020, jandarmii Grupării Mobile Constanța au desfășurat, alături de reprezentanții CT BUS, acțiuni pentru verificarea și respectarea măsurilor anti-covid, în  mijloacele de transport în comun.

Aproape 60 de persoane au fost sancționate cu avertisment și au primit măști de protecție, pentru a-și putea continua călătoria cu autobuzul.

Iată datele complete transmise de Gruparea Mobilă Constanța:

Sâmbătă, în intervalul orar 07.00-09.00 și 16.00-18.00 , jandarmii Gruparii Mobile Constanta au desfăsurat împreună cu reprezentantii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, mai multe actiuni pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19. Majoritatea cetătenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 57 de persoane care au fost sanctionate pentru început, cu avertisment și li s-au oferit măsti de protecție pentru a putea continua călătoria.

Între orele 16.00-18.00, pe linia 48, jandarmii au sancționat 20 de tineri cu varste cuprinse între 15-28 ani, pentru nepurtarea măstii în mijlocul de transport și le-au oferit acestora, măști de protecție.

NU UITAȚI:
-Purtati masca in spatii inchise pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.
-Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!
-Informați-vă doar din surse oficiale!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii