Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un minut de reculegere în memoria unui polițist de 34 de ani, răpus de Covid. Era șef în IPJ Brașov

ro

08 Nov, 2020 15:00 2517 Marime text


Un polițist în vârstă de doar 34 de ani, șef al Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Brașov - Poliția Transporturi, a fost răpus de coronavirus, transmit autoritățile.

Subcomisarul Ionuț Hanganu a fost înmormântat astăzi, 8 noiembrie 2020, iar în memoria sa toți polițiștii suceveni, dar și cei din țară au ținut un minut de reculegere.


Iată mesajul transmis de Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava:

Drum lin printre îngeri, drag camarad!

Astăzi, la ora 12,00, a avut loc înmormântarea colegului nostru Ionuț Hanganu, de la IPJ Brașov -Poliția Transporturi.Subcomisar de poliție, șef al Biroului de Investigații Criminale, colegul nostru avea doar 34 de ani când pierdut lupta cu noul coronavirus.

Colegii din toată țara au ținut un moment de reculegere pentru Ionuț Hanganu și pentru toți cei care pănă astăzi ne-au părăsit din cauza acestei pandemii, pornind sirenele autospecialelor de serviciu.

Această  necruțătoare  boală  nu  iartă  pe  nimeni,  indiferent  de  vârstă,  profesie, poziție  socială  sau  orice  alt  element  subiectiv  care  ne  poate  da  impresia  că  suntem intangibili.

Depinde  doar  ne  noi  toți  să  ne  protejăm  pe  noi,  pe  cei  dragi  nouă,  copii, bunici, colegi. O putem face cu un simplu gest: acela de a purta mască și de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii bolii indicate de specialiști.

În memoria colegului nostru și a tuturor celor care nu mai sunt;

Pentru toți cei care luptă în fiecare zi cu efectele pandemiei;

Pentru noi toți și mai ales pentru siguranța copiilor și părinților noștri,

P U R T A Ț I   M A S C A   D E    P R O T E C Ț I E

Sursa foto: IPJ Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii