Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un al treilea avion cu români repatriați din Italia va ateriza pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”. Vor fi carantinați la Sanatoriul de la Techirghiol

ro

23 Mar, 2020 17:52 7061 Marime text
Un al treilea avion cu români va aterizat luni seara pe Aeroportul Internațional „Mihail Kolgălniceanu” Constanța. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de către prefectul George Niculescu.

„Astăzi, în jurul orei 22:00, al treilea avion cu români repatriați din Italia va ateriza pe AIMK Constanța. La bord vor fi 137 de persoane. După aterizare, va fi respectat același protocol strict, ca și cel de sâmbătă, iar conaționalii noștri vor ajunge sub escortă în centrul de carantinare din localitatea Techirghiol. Odată ajunși acolo, vor intra în carantină instituționalizată pentru următoarele 14 zile. Măsurile de pază si ordine publică vor fi asigurate de Jandarmii constănțeni 24/7.
Menționez că tuturor celor 137 de persoane li se vor preleva probe, care vor fi analizate la București. Totodată, mâine, va ateriza și al patrulea avion dinspre Italia. Numărul pasagerilor încă nu a fost stabilit. Vor urma același traseu și aceleași proceduri care se vor aplica pentru transportul din această seară”, a transmis prefectul județului, George Niculescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii