Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un al doilea angajat al Penitenciarului Poarta Albă a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

ro

11 May, 2020 12:03 1688 Marime text
Administrația Națională a Penitenciarelor anunță că un angajat al Penitenciarului Târgu-Mureș a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Polițistul de penitenciare se afla la domiciliu din data de 03.05.2020, iar testarea a fost dispusă de Direcția de Sănătate Publică Mureș. La nivelul unității, contacții identificați în rândul personalului au fost scoși din serviciu și vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Mureș. Spațiile de lucru au fost dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităților specifice. 

„Precizăm, totodată, că, în cursul săptămânii trecute, un al doilea angajat al Penitenciarului Constanța-Poarta Albă a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Polițistul de penitenciare se afla la domiciliu din data de 16.04.2020, conform planificărilor.

Acesta face parte din grupul de contacți atribuit primului caz și nu a interacționat cu persoane private de libertate. Amintim faptul că, până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2”, transmite ANP.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii