Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tricouri scoase la licitație Sprijin pentru Suceava, afectată serios de coronavirus, vine și din sportul constănțean (galerie foto)

ro

08 Apr, 2020 00:00 1815 Marime text

Afectată grav de coronavirus, Suceava trăiește clipe grele în această perioadă, iar în ajutor i-au sărit și mai mulți sportivi și sportive, într-o campanie de strângere de fonduri derulată pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Universitar din Suceava. 

Concret, sportivii au donat tricouri de joc, care sunt scoase la licitație pe pagina de Facebook amintită, iar banii strânși sunt virați pentru Suceava. Participă la această acțiune handbaliști și handbaliste, rugbyști și fotbaliști, licitându-se și pentru tricourile unor reprezentanți ai Constanței sportive, precum handbaliștii de la HC Dobrogea Sud George Buricea, Marius Mocanu, Ionuț Nistor, Irakli Chilovani și Ionuț Iancu, fotbalistul Ianis Hagi (de la Glasgow Rangers) - tricou donat de Ciprian Anton și fostul internațional Ciprian Marica, finanțator al FC Farul.    
„Tot sportul românesc s-a alăturat cauzei din Suceava. Ne bucurăm să participam și noi într-un moment în care e atâta nevoie de sprijin pentru spitalul din Suceava. Felicitări pentru gest tuturor celor care au donat tricouri îin cadrul acțiunii de pe Facebook-ul CSU Suceava!“, este mesajul HC Dobrogea Sud.
„Mă bucur că am putut contribui și eu la această cauză și sper ca banii strânși în urma licitației să ajute cât mai mult spitalul din Suceava. Până vineri, puteți licita acolo și pentru tricoul meu de la Națională. Sumele licitate se scriu în comentarii la poza tricoului. Vă mulțumesc tuturor și aveți grijă de voi!“, a precizat George Buricea.

Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Universitar din Suceava)

Citește și:

Editorial Nu contează pe cine ai în față (coronavirusul), important e cine îți e alături!

Coronavirus. HC Dobrogea Sud Constanța stă acasă „Aprilie, îți dorim să fii ultima lună de carantină!“

„Susținere pentru lumea întreagă“ Ianis Hagi, mesaj în contextul crizei coronavirusului, pe pagina de Facebook a lui Glasgow Rangers

Criza coronavirusului Ciprian Marica, mască de protecție în culorile și cu emblema FC Farul!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii