Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursale bancare. Program de lucru modificat, ca urmare a pandemiei de coronavirus

ro

23 Mar, 2020 11:48 2297 Marime text
România a intrat în stare de urgență, iar, odată cu aceasta, au fost instituite și măsuri necesare menite să prevină răspândirea noului coronavirus în rândul populației.

Printre măsurile anunțate de autorități se numără suspendarea activității de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice.    
 
Apoi, a urmat ordonanța de urgență, care a adus cu ea noi modificări. Astfel, programul sucursalelor bancare a suferit și el modificări.
 
Art. 2. – (1) Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie.

(2) Prin centru comercial se înțelege „structura de vânzare cu suprafața medie sau mare în care se desfășoară activități de comercializare cu amănuntul de produse, servicii de piaţă şi de alimentaţie publică, ce utilizează o infrastructură comună şi utilităţi adecvate", astfel cum este reglementat în anexa la Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului, republicată, cu modificările și completările ulterioare.


Iată programul sucursalelor BRD: de luni până vineri în intervalul 09.00–12.45, 13–16.45, iar sâmbăta și duminica este inchis.
 
Sucursalele Băncii Transilvania funcționează de luni până vineri în intervalul 09.00-17.00, iar sâmbăta și duminica sunt închise.
 
Dacă vreți să mergeți la OTP Bank, programul de funcționare este tot între orele 09.00-17.00, iar sâmbăta și duminica sunt închise.
 
La sucursalele Raiffeisen Bank lucrurile sunt puțin diferite. Programul este de la 09.30 -13.00, 13.30–17.30 de luni până vineri, iar sâmbăta și duminica este închis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii