Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, scrisoare de mulţumire pentru ajutorul acordat - „Nu am fi putut oferi pacienţilor îngrijirea de care au nevoie acum“ (document)

ro

09 Apr, 2020 14:13 2676 Marime text
Reprezentanţii Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa au transmis o scrisoare de mulţimire celor care au ajutat finaciar unitatea medicală cu resurse umane, materiale de construcţii şi diverse alte produse (usi din tâmplărie PVC, container de depozit, televizoare, paturi).
 

„În contextul actual al pandemiei de COVID-19, desfăşurarea activitatăţii medicale a necesitat schimbări care să permită adaptarea la noile provocări în ceea ce priveşte diagnosticul şi tratamentul acestor pacienti, dar şi crearea unor circuite funcţionale noi, care să împiedice infectarea celorlaţi pacienţi şi a personalului medical. Parte integrantă a acestui proces medical pentru pacienţii infectaţi cu SARS-COV2 este şi Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, ca spital de linia a I-a. Fără ajutorul vostru, al tuturor, nu am fi putut să oferim pacienţilor ingrijirea de care au atât de mare nevoie acum. Sperăm că împreună să rezistăm în faţa greutăţilor şi totodată ne rugăm şi luptam pentru sănătatea fiecărui membru al comunităţii noastre!“, au precizat reprezentanţii Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.

 
În secţiunea Documente puteti consulta scrisoarea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii