Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SLN Personalul navigant se va putea vaccina anti COVID-19, în etapa a II-a

ro

18 Jan, 2021 16:03 2233 Marime text
  • Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) anunță introducerea a trei noi categorii de lucrători români în domenii esențiale.
  • Astfel că, personal navigant maritim si fluvial, lucrători pe platformele marine si cei de pe unitatile mobile din domeniul petrolier se vor putea înscrie în etapa a II-a de vaccinare împotriva COVID-19.

Personalul navigant nu este înregistrat REVISAL și nu este angajat la societăți din România, nefigurând astfel în programul național de vaccinare, etapa a II-a.

„La inițiativa Sindicatului Liber al Navigatorilor, a Asociației Naționale a Societatilor de Crewing din România, a ANR, sprijinită de Prefectura Constanta și susținută de grupul de navigatori care doresc si ei vaccinarea voluntară în Etapa a II-a a Programului Național de Vaccinare, am găsit sprijinul Ministerului Transporturilor și al Sănătății pentru modificarea HG 1031/noiembrie 2020”, transmite SLN.

Modificările vizează introducerea a trei noi categorii de lucrători români în domenii esențiale: personal navigant maritim și fluvial, lucrători pe platformele marine și cei de pe unitățile mobile din domeniul petrolier.

„Sperăm ca această modificare a HG 1031/2020 sa fie publicată urgent în Monitorul Oficial al României iar lucrătorii STS care au în atribuțiuni funcționarea platformei de înscriere vaccinare Covid-19, să modifice corespunzător și rapid suportul electronic astfel încât programarea în etapa a 2-a să se poată face cât mai facil și cu noile modificări.

SLN propune o modalitate rapidă prin posibilitatea programării personale a celor care doresc să se vaccineze, în raza domiciliului lor prin platformă electronică sau prin Call Center”, transmit reprezentanții SLN.


Citește și: LIVE Faza a II-a a procesului de vaccinare debutează azi în județul Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii