Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJSU, la ora 15.00. Carantinarea localității Saraiu și aprobarea noilor restricții, pe ordinea de zi

ro

26 Mar, 2021 14:26 2077 Marime text


Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a făcut precizări cu privire la noile restricții ce vor intra în vigoare în perioada următoare.

Astăzi la ora 15:00 va avea loc o ședință CJSU, unde se va discuta inclusiv carantinarea localității Saraiu. Conform surselor, carantinarea ar urma să intre în vigoare de mâine.

„Începând cu data de mâine, hotărârile suplimentare prevăzute de Hotărârea CNSCU nr. 20 vor începe să fie aplicate și la Constanța. Există un număr de opt localități care au incidență cumulată de peste 4 la mie, aici fiind și municipiul. De asemenea, avem o localitate cu o incidență de peste 7,5 la mie, este vorba de Saraiu, localitate pentru care de altfel există și o decizie cu propunere de carantinare.
 
Pentru operaționalizarea acestor măsuri, la ora 15.00 va avea loc o ședință CJSU”, a spus prefectul Silviu Iulian Coșa.

UPDATE
Pentru moment, CJSU va fi convocat cu două puncte majore pe ordinea de zi: modificări de scenarii pentru unități de învățământ şi propunerea de caratinare pentru Saraiu. Aşteptăm publicarea HG-ului referitor la noul set de restricții, după care va fi convocat un nou CJSU pentru aplicarea lor, de duminică, în județul Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii