Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scenariu 3 pentru mai multe clase din Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială nr. 8

ro

17 Sep, 2020 17:30 5238 Marime text
  • Scenariul 3 pentru mai multe clase din Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială nr. 8.
Astăzi, 17 septembrie a.c., prefectul județului Constanța, George-Sergiu Niculescu, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 27 a CJSU Constanța.

Aceasta prevede modificarea scenariului de funcționare în două unități de învățământ din municipiul Constanța. Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a trei clase a III-a din Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța, respectiv trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a două clase a II-a din Școala Gimnazială nr. 8 Constanța. Măsura va fi valabilă până pe data de 1 octombrie a.c.
 
Modificările au venit ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2 a unui cadru didactic, care predă în ambele școli. Din ancheta epidemiologică realizată de DSP Constanța, reiese faptul că profesorul a fost în contact cu elevii.
 
Modificarea scenariului de funcționare a fost avizată, în prealabil, atât de ISJ Constanța, cât și de DSP Constanța.
 
„Vă reamintim faptul că alte două unități de învățământ din municipiul Constanța au trecut, recent, în scenariul 3 de funcționare: Grădinița cu Program Normal și Prelungit „Colibri” Constanța, până pe data de 28 septembrie a.c., respectiv Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța, până pe data de 29 septembrie a.c.”, transmite Prefectura Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii