Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat îndeamnă românii să anunţe autorităţile dacă văd persoane care nu sunt verificate la intrarea în restaurante

ro

18 Sep, 2021 21:15 3263 Marime text
  • Șeful DSU, Raed Arafat, a precizat, sâmbătă, că o persoană care participa la o petrecere dintr-un restaurant poate anunţa autorităţile, dacă observă că oamenii sunt lăsaţi să intre în unitatea respectivă fără a fi verificaţi în conformitate cu regulile impuse pentru stoparea pandemiei, scrie Digi24. 

„Personalul tău trebuie să fie vaccinat, ideal. Nu - atunci minim să fie testat periodic. Dacă vrei ca entitatea ta să funcţioneze mai departe, dacă interesul tău este într-adevăr să faci bani din unitatea ta şi să nu o închizi. Dacă ai cinci ospătari şi unul nu-l testezi, şi este nevaccinat şi mai sunt doi nevaccinaţi şi transmit boala, nu mai ai niciunul, gata, ai închis. Partea asta este obligativitatea celor care rulează astfel de activităţi. Dumneavoastră n-aveţi cum să-i identificaţi pe ei, dar dumneavoastră, ca şi client, puteţi să faceţi un singur lucru: dacă vedeţi că lasă oamenii să intre fără să verifice, să anunţaţi. Şi asta nu este pâră, nu este absolut deloc cum o să aud mulţi care spun: 'Arafat îi învaţă pe oameni să anunţe când văd nereguli'. Este normal", a declarat Raed Arafat, într-o conferinţă de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii