Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre decedați, un pompier de la Constanța Raed Arafat prezintă condoleanțe familiilor salvatorilor care au cazut la datorie în urma infectării cu virusul SARS-COV 2

ro

15 Jun, 2020 19:17 5249 Marime text
  • „Recent ne-am mai luat ramas bun de la un coleg pompier din Constanța și doi colegi ambulanțieri din Suceava, căzuti la datorie tot din în urma infectării cu virusul SARS-COV 2“.

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a postat în această seară, în mediul online, un mesaj prin intermediul căruia prezintă condoleanțe familiilor salvatorilor care au cazut la datorie în urma infectarii cu virusul SARS-COV 2. Printre cei decedați se află și un pompier constănțean, Viorel Dimboi de la Detașamentul de Pompieri Cernavodă - ISU Constanța, decedat la 48 de ani.
 
Prezentăm în continuare mesajul secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă:
 
„Azi, colegii de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt își iau ramas bun de la un medic care a lucrat în cadrul serviciului respectiv, după ce a pierdut lupta cu COVID 19. Tot azi, polițiștii de la IPJ Olt își iau ramas bun de la un coleg polițist care a căzut victima virsului SARS-COV 2. Recent ne-am mai luat ramas bun de la un coleg pompier din Constanța și doi colegi ambulanțieri din Suceava, căzuti la datorie tot din în urma infectării cu virusul SARS-COV 2.
În ultima perioadă am asistat la discuții și atacuri pe rețelele de socializare, și în media, în care personaje care nu au niciun habar ce înseamna medicina, ce înseamnă pandemia și ce înseamnă virusul cu care ne confruntăm pun la îndoială acțiunile medicilor și ale autorităților fără să știe ce înseamnă pregătire și răspuns în astfel de situații, sau ce înseamna asumarea raspunderii de către cei care iau deciziile cele mai grele în această perioadă.
Invit pe cei care pun la îndoială situația în care ne aflam, mai ales cei care spun insistent ca este vorba de o „farsă“, să privească în ochi familiile celor căzuți la datorie, și să le spună direct că rudele lor au căzut la datorie din cauza unei „farse“!
Condoleantele mele familiilor!“.  

Citește și 

„A slujit cu devotament și credință această nobilă armă“ Momente de reculegere la unitățile ISU din Constanța și din țară, în memoria pompierului Viorel Dimboi (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii