Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Klaus Iohannis se vaccinează, astăzi, împotriva covid 19 (video)

ro

15 Jan, 2021 08:48 1776 Marime text
  • Preşedintele Klaus Iohannis se imunizează anti-COVID, vineri, la ora 10,00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", informează Administraţia Prezidenţială.
Președintele Klaus Iohannis se vaccinează, astăzi, 15 ianaurie, împotriva noului coronavirus. Imunizarea are loc public, pentru a da un exemplu românilor.


”Este o procedură simplă, nu doare. Acees vaccin este eficient. Recomand tuturor vaccinarea și respectarea tuturor măsurilor care ne vor scoate din pandemie”, a transmis Iohannis după ce i-a fost administrat vaccinul.

„Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învățământ, persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbidități, a celor peste 65 de ani și a personalului numit esențial, de exemplu Administrația Prezidențială, Guvernului așa mai departe. Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, a declarat președintele Klaus Iohannis

Premierul Florin Cîțu și alți câțiva membrii ai Executivului se vor vaccina sâmbătă.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, s-a vaccinat împotriva COVID-19, luni, 11 ianuarie. Acesta a transmis că vaccinarea anti-COVID-19 reprezintă „speranța pe care o avem la acest moment”.

  .

Sursa video: Facebook/ Guvernul României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii