Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Silviu Coșa Mesaj pentru cei nemulțumiți că nu vor mai putea avea acces în mall-uri fără certificatul verde

ro

24 Oct, 2021 19:55 5127 Marime text
  • Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a transmis un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, cu privire la o nouă măsură ce intră în vigoare de luni.
Este vorba despre obligativitatea prezentării certificatului verde pentru accesul în centrele comerciale.

Prefectul transmite și un mesaj celor nemulțumiți că nu vor putea intra în mall-uri să bea o cafea, să-și cumpere haine sau să meargă la cinematograf.

Vă prezentăm în continuare mesajul integral transmis de Silviu Coșa

O măsură foarte importantă care intră în vigoare mâine se referă la obligativitatea prezentării certificatului verde pentru accesul în centrele comerciale. Astfel, astăzi, împreună cu șefii structurilor MAI și ai serviciului de inspecție din cadrul DSP, m-am întâlnit cu reprezentanții mall-urilor, hipermarket-urilor, magazinelor cash&carry și de bricolaj, pentru că am vrut să știu direct de la aceștia care sunt provocările cu care se confruntă.

A fost o discuție constructivă, iar obiectivul principal, atât al meu, cât și al lor, este ca accesul să fie fluid, să nu se formeze cozi la intrare și să beneficieze de acces nelimitat doar cei care prezintă certificate verzi VALIDE. În aceste momente, în care prioritară este sănătatea publică, autoritățile au găsit o modalitate onestă pentru menținerea economiei la un nivel bun, fără să pună în pericol sanitar cetățenii, iar acesta este un aspect care nu trebuie trecut așa ușor cu vederea.

Pentru cei nemulțumiți că nu vor putea intra în mall-uri să bea o cafea, să-și cumpere haine sau să meargă la cinematograf, le zic doar că „biletul de intrare” este la-ndemână. Se poate obține printr-o simplă vizită la un centru de vaccinare.



 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii