Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Silviu Coșa, despre centrele de vaccinare din Eforie și Mangalia „Un model de eficiență”

ro

20 Apr, 2021 20:03 1238 Marime text
  • Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a fost astăzi la centrele de vaccinare din Eforie și Mangalia.

Coșa a transmis că întoarcerea la normalitate se poate face doar prin vaccinare. Prefectul a subliniat că cele două centre sunt un model de eficiență.
 

Cu toții vrem întoarcerea la normalitate. Ne gândim la momentele în care nu aveam parte de restricții, de îngrădiri și nu ne temeam pentru sănătatea noastră și a celor dragi.

Această întoarcere la normalitate se poate face doar prin vaccinare. Iar în județul nostru, sunt multe centre care duc greul unei lupte de durată, dar pe care o vom câștiga. Am fost astăzi la centrele de vaccinare din Eforie și Mangalia, unde am găsit oameni determinați să scape de pandemie. Iar aici mă refer atât la personalul din centre, cât și la cei care au făcut alegerea imunizării.

Cele două centre sunt un model de eficiență. La Eforie funcționează un singur flux (Moderna), iar la început se imunizau 60 de persoane zilnic. Astăzi, se pot vaccina chiar și 100 de persoane. Pe lângă localnici, acolo merg și oameni din alte județe. La Mangalia, avem un centru unde se pot imuniza, în medie, 200 de persoane zilnic. Funcționează la parametri crescuți două fluxuri, iar cei care se ocupă de centru mi-au spus că au venit oameni din Ialomița, Galați sau chiar din Capitală.

Aceste centre vă vor aștepta, cu porțile larg deschise, în continuare. Tot ce trebuie să faceți, este să vă programați. Va fi primul pas către întoarcerea la normalitate, a scris prefectul pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursă foto: Facebook/ Silviu Iulian Coșa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii