Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Personal medical al Spitalului Județean Constanța, testat pentru COVID 19. Iată rezultatul testelor

ro

15 Mar, 2020 16:04 19779 Marime text
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a transmis rezultatele testelor pentru COVID 19 efectuate în rândul personalului medical de pe secția Medicală 2. Iată ce a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al spitalului :
 
„Rezultatele parțiale la testele pentru COVID 19, efectuate în rândul personalului din secția Medicală 2, sunt negative. În continuare, așteptăm rezultatele pentru restul personalului testat, urmând să vă ținem la curent de îndată ce vom avea noutăți.
 
Vă reamintim că unul dintre angajații secției a fost confirmat pozitiv la testul pentru Coronavirus, săptămâna trecută. De cum s-a aflat rezultatul testării, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a luat imediat măsuri pentru a împiedica infecția cu Coronavirus. Secția a fost dezinfectată, a fost demarată ancheta epidemiologică, tot personalul a fost testat și s-a autoizolat iar activitatea secției a fost preluată de secția Medicală 1.
 
În continuare, toți angajații din secția Medicală 2 rămân în autoizolare iar activitatea secției este asigurată de către personalul din Medicală 1, fără ca liniile de gardă sau actul medical să fie afectate. Vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru protecția pacienților și a personalului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța și pentru asigurarea unui act medical fără sincope”.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii