Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participanții la evenimentul Autism24HCovid19 vor alerga acasă. O cursă de minimum 100 de kilometri! (video)

ro

10 Apr, 2020 00:00 3169 Marime text

Un eveniment sportiv caritabil, Autism24HCovid19, se va desfășura între 2 și 3 mai a.c., timp de 24 de ore, în organizarea Centrului Psihologic „Marea Neagră“ Constanța.

Este vorba de o cursă în care participanții (sunt 50 de locuri disponibile) trebuie să parcurgă minimum 100 de kilometri, iar, dată fiind situația specială în urma coronavirusului, alergarea se va face acasă. Participantii vor alerga fiecare la domiciliu, cu respectarea condițiilor legale, iar evenimentul va fi online si va fi transmis 24 de ore, cuprinzând interviuri, dezbateri, live-uri, știri despre eveniment, etc. Fondurile strânse vor fi direcționate spre un proiect ce implică COVID-19.

La eveniment va participa și Adrian Gemănaru, președintele Centrului „Marea Neagră“, care va alerga pe acoperișul casei sale. „Traseul de alergare depinde de fiecare, în casă, pe terasă, pe banda de alergare, în curtea casei, pe acoperișul blocului, oriunde ești în condițiile legale impuse de actuala situație. Distanța minimă e de 100 de kilometri. Ca să participi însă, trebuie să dovedești că ai minimum o cursă sau un antrenament de 100 de kilometri alergați anterior, întrucât, pentru a face față unui asemenea eveniment, trebuie să beneficiezi de o mulțime de resurse interioare“, a spus Adrian Gemănaru.

Evenimentul Autism 24 H „Marea Neagră“ rămâne valabil pentru 19/20 septembrie 2020.

Sursa foto: Facebook (Adrian Gemănaru)


Citește și:

Maratonul „Alerg pentru autism Marea Neagră“ - povestea unei comunităţi puternice (galerie foto)

Interviu online cu Adrian Gemănaru, preşedintele Centrului Psihologic „Marea Neagră“ „Plaja Terapeutică din staţiunea Mamaia este o plajă senzorială, o zonă adresată simţurilor umane“

„Românii ştiu să lucreze în echipă“ „Carpii“ au încheiat pe primul loc, din 41 de formaţii, ultramaratonul de 24 de ore de la Mamaia (galerie foto)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii