Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nelu Tătaru, preocupat de nerespectarea măsurilor pe litoral „Regulile nu prea se mai respectă. Se întorc în oraşele lor şi creează transmiteri comunitare”

ro

19 Jul, 2020 19:05 1028 Marime text
  • Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut precizări astăzi, la Iași, despre nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară pe litoral, dar şi în staţiunile de pe Valea Prahovei.

El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că situaţia din staţiunile româneşti "ar trebui să îi preocupe pe cei care se întorc în oraşele lor şi văd că acolo creează transmiteri comunitare accentuate".
 

"Mă preocupă. Ar trebui să îi preocupe pe cei care se întorc în oraşele lor şi văd că acolo creează transmiteri comunitare accentuate. Ne uităm că avem mai multe judeţe care înainte aveau un număr mic, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Brăila, Galaţi. Sunt oraşe, sunt judeţe care au marcată o creştere accentuată în ultima perioadă, dar vedem că sunt şi locuri, cum este litoralul sau Valea Prahovei, unde acele reguli nu prea se mai respectă", a afirmat Tătaru.


Ministrul Sănătăţii a admis, de asemenea, că ar putea fi reintroduse anumite restricţii pentru funcţionarea teraselor, în funcţie de evoluţia numărului de cazuri de COVID-19.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii