Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educaţiei publică zilnic rata de incidenţă COVID-19 pentru ca şcolile să decidă asupra sistemului de lucru

ro

24 Nov, 2021 20:02 1204 Marime text
  • Începând de astăzi, 24 noiembrie, Ministerul Educaţiei publică zilnic pe site rata de incidenţă pentru fiecare localitate în parte
Ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că, începând de miercuri, 01 decembrie, va fi publicată zilnic pe site-ul ministerului rata de incidenţă COVID-19 pentru fiecare localitate în parte, pentru ca şcolile şi grădiniţele să poată decide asupra sistemului de desfăşurare a cursurilor - online sau faţă în faţă.

"Şcolile şi grădiniţele pot trece în sistem faţă în faţă prin decizie proprie, încă din ziua imediat următoare scăderii ratei de incidenţă sub 3 la mie, prin hotărârea Consiliului de Administraţie al unităţii de învăţământ, cu informarea ISJ/ISMB.

În acest sens, începând de astăzi, 24 noiembrie, Ministerul Educaţiei publică zilnic pe site rata de incidenţă pentru fiecare localitate în parte", precizează Cîmpeanu, scrie agepres.ro. 

"Fac din nou apel la respectarea tuturor regulilor de protecţie sanitară în şcoli şi grădiniţe", transmite Sorin Cîmpeanu. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/Scoala Elexandru Ciucurencu Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii