Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de interes public! Vișan Pricopie, viceprimarul comunei Istria – „Până acum, nu am avut niciun fel de probleme“

ro

27 Mar, 2020 10:14 2204 Marime text
Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic.
Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.
La nivelul comunei Istria sunt 7 persoane aflate în autoizolare. Acestea sunt verificate zilnic de reprezentanții Poliției, iar viceprimarul Pricopie Vișan a declarat, pentru ZIUA de Constanța, că nu au existat niciun fel de probleme legat de respectarea măsurilor prevăzute de autorități.
„Am reușit să vorbim și cu toți locuitorii idn comună aflați în categoria de vârstă de peste 65 de ani, ne îngrijim și de ei. Le-am pus la dispoziție numerele de telefon la care ne pot apel, ei ne cheamă, noi venim, le facem aprovizionarea și îi ajutăm cu ce au nevoie“, a declarat viceprimarul.
Totodată, viceprimarul Pricopie Vișan le-a solicitat oamenilor să rămână în case, să respecte măsurile luate la nivel național și să nu se expună niciunui risc.

Citește și:
Mesaj de interes public:
Primarul comunei Fânânele, Gheorghe Popescu - „Fiţi puternici şi încrezători că vom reuşi să trecem peste acest necaz“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii