Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de interes public Paul Coliș, primarul din Băneasa - „Am fost la toți cetățenii în vârstă“

ro

25 Mar, 2020 12:31 2435 Marime text
La nivelul comunei Băneasa, pentru prevenirea răspândirii infecției cu Coronavirus, s-au luat toate măsurile prevăzute de ordonanțele militare în vigoare.
Primarul Paul Coliș a declarat pentru ZIUA de Constanța că, împreună cu reprezentanții primăriei, au reușit să viziteze toți cetățenii din categoria de vârstă vulnerabilă. „Am reușit să ajungem la toți cetățenii în vârstă, cei ce au peste 65 de ani, pentru a ne asigura că au tot ce le trebuie și a le aduce la cunoștință numerele de telefon la care ne pot contacta pentru a le oferi sprijin la cumpărături și pentru ce este nevoie“, a declarat edilul.
Acesta ne-a spus că, la nivelul comunei Băneasa, sunt opt persoane sosite din Franța în auto-izolare, acestea fiind verificate de reprezentanții Poliției Locale și ai Poliției Naționale.
„Oamenii respectă interdicțiile. Am avut mici probleme la Făurei, unde a fost nevoie să intervenim cu Poliția, pentru că oamenii nu înțelegeau că nu au voie în grupuri mai mari de trei persoane. Chiar acum am venit acum din nou de acolo, să vedem dacă sunt respectate interdicțiile. Din fericire, și locuitorii de aici au început să înețeleagă că nu este de glumă și că situația impune respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare“, a precizat Paul Coliș.
Nu în ultimul rând, primarul a declarat că s-au luat toate măsurile stabilite prin ordonanțele militare în vigoare. De asemenea, la nivelul comunei Băneasa, nu s-au înregistrat până în acest moment cazuri de infecție cu COVID-19 și nici nu există suspiciuni în acest sens.

Citește și:

Mesaje de interes public:
Dorina Cicilia Șerbănescu, primar Adamclisi - „Mai avem doar patru gospodării cu persoane în autoizolare“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii