Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de interes public Marian Dan, primarul comunei Deleni - „Îi rugăm pe oameni să stea în case și să mă sune pe mine dacă au nevoie de ceva“

ro

26 Mar, 2020 11:19 2040 Marime text
Cetățenii din comuna Deleni respectă măsurile impuse la nivel național și adoptate la nivel local prin ordonanțele privind instituirea stării de urgență în România, pe fondul răspândirii infecției cu Coronavirus.

Marian Dan, primarul comunei Deleni, a declarat pentru ZIUA de Constanța că la Pietreni sunt șase persoane aflate în autoizolare, la Deleni nouă, iar la Șipote trei. Totuși, mai sunt persoane așteptate să sosească din străinătate și în perioada următoare. Pe de altă parte, potrivit primarului, o parte din cei aflați deja în autoizolare vor putea ieși de săptămâna viitoare, când se termină perioada impusă pentru siguranță. Persoanele sunt verificate zilnic de reprezentanții Poliției, însă și autoritățile locale țin legătura cu aceștia și îi sprijină cu ce au nevoie, pentru a fi respectată întocmai perioada de autoizolare.
În ce privește persoanele cu vârste de peste 65 de ani, au fost identificate toate, ele fiind luate în evidență.
Nu în ultimul rând, primarul Marian Dan le-a transmis cetățenilor că îl pot apela pentru orice ar avea nevoie pe numărul său de telefon, 0762 008 350, esențial fiind să rămână în case. „Îi rugăm pe toți să stea în case și să mă sune pe numărul meu dacă au nevoie de ceva, să nu iasă decât dacă este ceva urgent. Să stea în case și să trecem cu bine și peste încearcarea aceasta“, a transmis primarul.

Citește și:
Ministrul Sănătății Victor Costache și-a dat demisia! Cine îi ia locul





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii