Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri luate de Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ din Ovidiu pentru parcurgerea ritmică a materiei în această perioadă

ro

18 Mar, 2020 00:00 3182 Marime text

Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ din orașul Ovidiu vine în întâmpinarea tuturor copiilor, astfel încât va exista un program bine stabilit, cadrele didactice vor tine în permanență legătura cu elevii.


„Dragi elevi, părinți, bunici, deși traversam o perioada dificila la nivel mondial, suntem convinși ca putem trece cu bine peste acest moment. Important este să conștientizam ceea ce se întâmplă, sa fim uniți și să respectam măsurile ce se impun în astfel de situații. Liceul Tehnologic «Ion Podaru» va veni în întâmpinarea tuturor copiilor, astfel încât va exista un program bine stabilit, cadrele didactice vor ține în permanență legătura cu elevii pe grupurile de WhatsApp constituite pentru fiecare clasă, astfel încât sa existe o parcurgere ritmică a materiei în această perioadă. Împreuna cu toți colegii, lucrăm la suporturi de curs, referate, activități, fise ce vor fi transmise de către diriginți pentru fiecare disciplină din orar“, au transmis reprezentații unității de învățământ.


Totodată, activitatea fiecărui elev va fi monitorizată și evaluată, temele fiind obligatorii, acestea bazându-se pe suporturile de curs și exercițiile demonstrative ce vor fi transmise pe grupuri. În afara acestui orar stabilit, elevii claselor a VIII-a și a XII -a vor urmări și programul Teleșcoală, care a debuta luni, 16 Martie, la ora 9.00, pe TVR2 și TVR+.


„Dorim ca după această perioada să zâmbim și să ne bucurăm de ceea ce este frumos, să povestim ceea ce se întâmpla acum doar ca o poveste ce a trecut! Avem rugămintea să nu ieșiți din casa decât dacă este absolut necesar!“, au mai transmis reprezentații unității de învățământ.


Citește și:

Primarul George Scupra, anunț către locuitorii orașului Ovidiu „Vă sigur că facem tot posibilul ca familiile noastre să fie în siguranță“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii