Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN. S-a semnat primul contract subsecvent care prevede achiziția a 172 remorci și semiremorci

ro

10 Apr, 2020 20:23 1430 Marime text
Vineri, 10 aprilie, la sediul Departamentului pentru armamente a fost semnat contractul subsecvent nr. 1 la acordul-cadru nr. 14/1/CFA-C/02.12.2019, cu operatorul economic S.C. AUTOMECANICA MEDIAȘ S.R.L., care prevede achiziția a 172 remorci și semiremorci (în diverse configurații).

Produsele fac parte din lotul nr. 2 și sunt achiziționate în cadrul programului  ”Platforme de transport auto multifuncționale - pe roți”.

Contractul subsecvent nr. 1, în valoare de 24.450.442,84 lei fără TVA, se va derula pe o durată de patru ani, produsele livrate urmând să fie realizate în facilități integrate în industria de profil din România. Acestea vor intra în dotarea tuturor categoriilor de forțe ale Armatei României.

Remorcile și semiremorcile pe roți vor fi produse de S.C. AUTOMECANICA MEDIAȘ S.R.L., cu implicarea mai multor operatori economici români, ceea ce va conduce la dezvoltarea pe orizontală a industriei naționale.

Astfel, vor fi create condițiile pentru executarea în țară a mentenanței de nivel complex și pentru asigurarea suportului logistic integrat pe toată durata de viață a echipamentelor.

Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii