Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judo Focar de coronavirus la loturile naţionale de judo ale României

ro

23 Sep, 2020 20:20 1320 Marime text
Loturile naţionale de judo ale României se confruntă cu un focar de coronavirus, nu mai puţin de 17 sportivi, 16 băieţi şi o fată, fiind depistaţi pozitiv, a declarat, pentru AGERPRES, directorul departamentului internaţional din cadrul Federaţiei Române de Judo.

"Din loturile masculine care se pregătesc la Poiana Braşov, seniori şi tineret, 16 sportivi au fost depistaţi pozitiv şi 3 membri ai staff-ului tehnic. În plus, la Cluj-Napoca, unde se pregăteşte lotul feminin, a fost depistată o sportivă, Elena Stere, care se află în izolare. Nu ştim de unde a apărut, pentru că şi eu sunt confirmat cu COVID, deşi nu am luat legătura cu ei, am lucrat doar de acasă. În plus, la testele de acum două săptămâni, toţi au ieşit negativ", a declarat Eduard Zgorcea.

Toţi membrii loturilor masculine şi feminine au repetat testele la o clinică privată şi se aşteaptă rezultatele, a mai spus oficialul FRJ.

Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, s-a arătat surprins de cazurile apărute în loturile naţionale şi şi-a exprimat îngrijorarea pentru secretarul general al federaţiei, Gheorghe Savu, depistat pozitiv şi care se află internat în spital.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii