Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Focar la Centrul de Îngrijire și Asistență „Sf. Andrei” din Negru Vodă

ro

31 Oct, 2020 14:46 2778 Marime text

 
  • Record de noi cazuri de infectare cu COVID-19 în județul Constanța.
  • Numărul mare este determinat de apariția unui focar la Centrul de Îngrijire și Asistență „Sf. Andrei” din localitatea Negru Vodă.

Numărul mare de cazuri înregistrat astăzi pentru județul Constanța este determinat, în primul rând, de apariția unui focar la Centrul de Îngrijire și Asistență „Sf. Andrei” din localitatea Negru Vodă. Acolo sunt confirmate 62 de cazuri COVID-19 (6 provenind din rândul personalului centrului și 56 din rândul beneficiarilor). Facem precizarea că în centrul din Negru Vodă sunt, în total, 60 de beneficiari și 56 de angajați.

„Din totalul de 62 de persoane infectate, 10 au fost internate, cu simptome ușoare, la Secția Exterioară Agigea, restul fiind carantinate în centru, acolo unde se află sub supravegherea personalului. De asemenea, un medic de familie va oferi asistență de specialitate, în fiecare zi”, transmite Prefectura Constanța.


Restul de 4 beneficiari ai centrului, care nu au fost confirmați cu noul coronavirus, au fost izolați de restul celor aflați în centru.

În paralel, în tot județul, DSP Constanța a inițiat anchete epidemiologice, pentru a determina dacă se constituie și alte focare.

Citește și:
Coronavirus 5.753 de noi cazuri de infectare. Record de îmbolnăviri la Constanța

Simona Halep a anunțat că este infectată cu COVID-19!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii