Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” Precizări despre cele trei persoane, confirmate cu coronavirus, transportate la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

ro

13 Mar, 2020 17:08 1566 Marime text
Astăzi, 13 martie 2020, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, a fost solicitat de către Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, în vederea transportului a trei persoane, confirmate cu noul COVID-19, de la domiciliul acestora la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

O Autospecială Transport Personal şi Victime Multiple încadrată cu patru paramedici –pompieri, echipaţi corespunzător, au preluat pacienţii, în condiţii de siguranţă, şi i-au transportat la unitatea spitalicească, conform procedurii.

Autospeciala Transport Personal şi Victime Multiple a parcat în proximitatea cortului de pretriaj, special amenajat în curtea spitalului, echipajul asigurându-se că, la coborârea pacienţilor, nu se află alte persoane în imediata apropiere a acestora totodată indicându-le traseul de urmat spre cort .

La finalizarea transportului, autospeciala pompierilor se decontaminează conform procedurilor în vigoare, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

Citește și: Vergil Chițac a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța fără izoletă! (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii